Fly Drive Kleurrijk Madeira Afbeelding Fly Drive Kleurrijk Madeira
Fly Drive Kleurrijk Madeira ****
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Madeira

Fly Drive Kleurrijk Madeira

****

plane hotel car


8 Dagen

Ervaar zelf de sfeer van dit bloemrijke eiland in de Atlantische Oceaan. In een rustig tempo maakt u een tour om het eiland waarbij u karakteristieke dorpjes aandoet en ongekende landschappen zal bewonderen. Van de groene zuidkust tot aan de woeste en ruige noordkust van Madeira zult u zich elke keer verbazen.Dag 1: Vertrek naar Madeira - Funchal (21 km)

Vandaag vliegt u vanaf Nederland naar het eiland Madeira. Bij aankomst in de hoofdstad Funchal kunt u uw huurauto ophalen en rijdt u naar uw eerste hotel.

Portugal Fly Drive Madeira Eiland Vakantie Funchal Dorp Village

Dag 2: Funchal

Funchal is de grootste stad van Madeira, en er is dan ook van alles te doen. Ook zijn er verscheidene andere historische gebouwen, botanische tuinen en parken die u kunt bezoeken. Vanuit Funchal kunt u de kabelbaan nemen naar verschillende hoger gelegen bestemmingen, zoals de Madeira Botanical Gardens, een enorme botanische tuin waar u ruim 2500 verschillende tropische plantensoorten en vogelrassen kunt bezichtigen. Ook is er het Santa Catarina-park, waar u een schitterend uitzicht hebt over de baai van Funchal.


Dag 3: Funchal - Porto Moniz (51 km)

U laat het schitterende Funchal achter u en rijdt op uw eigen tempo naar Porto Moniz. Onderweg kunt u stoppen om te genieten van het prachtige uitzicht, bijvoorbeeld bij Cabo Girao. Wij raden u aan om de weg te volgen via het zuid westen van het eiland zodat u Ponta do Sol, Calheta, Jardim do Mar en Paul do Mar kunt bezoeken. Vandaag zult u er vast achterkomen waarom Madeira het bloemeneiland wordt genoemd.


Dag 4: Porto Moniz

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid de omgeving van Porto Moniz gaan ontdekken. U kunt met de auto langs verschillende schilderachtige dorpjes rijden en onderweg een praatje met de bevolking maken. Madeira is ook bij uitstek een eiland om prachtige wandeltochten te doen. Wat u ook gaat doen vandaag, u zult u verbazen over de indrukwekkende natuur van het eiland. In Porto Moniz kunt u een bezoek brengen aan de natuurlijke zwembaden die als een soort bassins in de zee gevormd zijn.


Dag 5: Porto Moniz - Santana (49 km)

Portugal Fly Drive Madeira Eiland Vakantie Funchal Santana Traditionel Huis Straw Roof

U stapt in de auto en rijdt richting het oosten naar het plaatsje Santana. Onderweg kunt u stoppen in Seixal, Sao Vicente en Ponta Delgada. In Sao Vicente vindt u prachtige grotten met ondergrondse lavastromen. Verder kunt u ook het geboortehuis van Dr. Horacio Bento de Gouveia bezoeken, een bekende journalist, schrijver en leraar op Madeira. Ook kunt u nog enkele mooie wandelingen maken in de omgeving, voordat u naar Santana rijdt. Wanneer u de typisch driehoekige huisjes met rieten daken in de verte ziet liggen, weet u dat u bijna uw eindbestemming heeft bereikt.


Dag 6-7: Santana

Santana is een bijzonder authentiek dorpje in het noord oosten van Madeira, bestaande uit de traditionele driehoekige huisjes met rieten daken. Ze zijn vaak wit geschilderd, met rode deuren en blauwe kozijnen. In deze omgeving is van alles te zien: sommige huisjes zijn voor publiek opengesteld, u kunt het Madeira Theme Park bezoeken en dan zijn er nog verschillende wandelroutes die u kunt verkennen. Geniet s avonds van uw laatste glaasje Madeira wijn voor dat u morgen weer terug vliegt naar Nederland.


Dag 8: Terugreis (22 km)

Portugal Fly Drive Madeira Eiland Vakantie Funchal Beautiful Garden

Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog een aantal bezienswaardigheden van Madeira bezoeken. Onderweg naar het vliegveld kunt u stoppen in Porto da Cruz, Machico en Canical. Uw huurauto levert u weer terug op de luchthaven.Hotels

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.Locatie


Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd. Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 4-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50

 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering

 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden

 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden

 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)

 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)

 • Evt. aanschaf van een routekaartHuurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small

 • Ongelimiteerde kilometers

 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro euro

 • Schadeverzekering (CDW)

 • Diefstalverzekering (TP)

 • Terugbetaling eigen risico

 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades

 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.

 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Portugal Fly Drive Madeira Eiland Vakantie Funchal Beautiful GardenOverige Informatie

Dag tot dag:

 • Dag 1: Vertrek naar Madeira - Funchal (21 km)

 • Dag 2: Funchal

 • Dag 3: Funchal - Porto Moniz (51 km)

 • Dag 4: Porto Moniz

 • Dag 5: Porto Moniz - Santana (49 km)

 • Dag 6: Santana

 • Dag 7: Santana

 • Dag 8: Terugreis (22 km)

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.Fly Drive Kleurrijk Madeira 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail