Fly Drive Madeira 6 dagen Afbeelding Fly Drive Madeira 6 dagen
Fly Drive Madeira 6 dagen ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Madeira

Fly Drive Madeira 6 dagen

***

plane hotel car


6 Dagen

De unieke schoonheid van het eiland Madeira samen met het milde klimaat het hele jaar door, is de perfecte combinatie voor een kleine vakantie in het midden van de Atlantische Oceaan. Gezien de hoogwaardige diensten die op het eiland worden aangeboden en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking, verzekeren we u dat u een zeer aangenaam bezoek zult hebben op Madeira. Alle voorgestelde accommodaties zijn een garantie voor een onvergetelijke vakantie. Zoals altijd kunnen we al onze programmas op maat maken voor uw dromen.Dag 1: Aankomst in Madeira, autoverzameling op Madeiras Airport

U arriveert op Cristiano Ronaldo International Airport, waar u uw huurauto ophaalt en uw accommodatie vindt in Funchal voor de komende 5 nachten. Afgezien van zijn unieke landschap met weinig concurrerende locaties in de wereld, is Madeira een eiland vol cultuur, met een rijke verscheidenheid aan musea, monumenten, culturele centra, historische kerken, kapellen en natuurlijk veel festivals. Het heeft een bloemenfestival dat bijna een volledige maand duurt, wanneer de lente komt en de bloemsoorten bloeien vanwege de perfecte klimaatomstandigheden, die culmineert in een parade van klassieke autos. Ook zijn er jaarlijkse vieringen van meer dan 600 jaar na de ontdekking van de eilanden Madeira en Porto Santo, jaarlijkse bergwandelingen over de hoogste en meest uitdagende pieken, muziekfestivals en meer.

Dag 2: Dag om Funchal te verkennen

Funchal is de hoofdstad van Madeira, beroemd om de botanische tuinen overal in de stad! Als je een echte ervaring wilt hebben, raden we je aan naar de markt van Lavradores te gaan, waar de lokale bevolking de dagelijkse verse en heerlijke producten verkoopt. Niet ver van het centrum van Funchal vind je "Monte", wat simpelweg "Berg" betekent, met een prachtig uitzicht over de baai van Funchal. We raden u aan om een bezoek te brengen aan de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Monte en om de kans te wagen om het meest beroemde vervoer van de regio te gebruiken - De Toboggan!

Vergeet ook niet om "Curral das Freiras" te bezoeken. Dit is wat we het echt verborgen deel van Madeira noemen. De naam betekent "Nonnenvallei" en hier vind je een krater die duidelijk bewijsmateriaal toont van de vulkanische aanwezigheid op het eiland Madeira. Mis de lokale drank niet!

Dag 3: Verken Oost-Madeira

In het oosten van Madeira vindt u de meest afgelegen gebieden van het eiland die we u aanraden te bezoeken: Camacha, beroemd als het rieten werkdorp; De Pico do Arieiro, een van de hoogste punten van het eiland; Ribeiro Frio om de interessante forellenkwekerij te bezoeken. Santana Village, met zijn traditionele huisjes met rieten dak; Porto da Cruz en Portela, met een spectaculair uitzicht over de stad Machico.
Bezoek het dorp Santana en zijn unieke huizen, die nergens anders in de wereld zijn. Ontdek de keuken van Madeira en enkele van de meest verse zeegerechten die je ooit zult hebben.

Dag 4: Vrije dag

Om te ontspannen op de faciliteiten van het hotel of andere activiteiten
Je kunt deze dag vrij nemen om bijvoorbeeld het eiland Porto Santo te bezoeken met de lokale veerboot.

Dag 5: Dag om het westen van Madeira te verkennen

Aan de westkant zullen we u aanraden om het kleine vissersdorpje Camara de Lobos te bezoeken; De meest bekende Kaap van Madeira: de Cabo Girao, de hoogste voorgebergte in Europa; Ribeira Brava, een dorp aan zee; Serra de Agua en Encumeada, waar u zowel de Noord- als de Zuidkust kunt zien; Porto Moniz beroemd om zijn natuurlijke zwembaden; Paul da Serra, een 1400m hoog plateau.

Dag 6: TerugreisLocatie


Vluchten
U vliegt naar Funchal Airport (FNC)
U vliegt terug vanuit Funchal Airport (FNC)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 5 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies
 • All-in Huurauto, categorie small
 • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • WA-dekking van 7,5 miljoen euro
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie
Dag 1 - Aankomst in Madeira, autoverzameling op Madeiras Airport
Dag 2 - Dag om Funchal te verkennen (als u een privetour wilt, neem dan contact met ons op)
Dag 3 - Verken Oost-Madeira
Dag 4 - Vrije dag, om te ontspannen op de faciliteiten van het hotel of andere activiteiten
Dag 5 - Dag om het westen van Madeira te verkennen
Dag 6 - Terugreis

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Fly Drive Madeira 6 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail