Fly Drive Portugal Madeira

Fly Drive Portugal Madeira

Midden in de Atlantische Oceaan zijn de eilanden Madeira en Porto Santo een hemel van natuurlijke schoonheid. De exotische kleuren van de bloemen vallen op tussen de blauwe zee en de smaragdgroene vegetatie; dit is een archipel waar tweederde een beschermd gebied is en waar het grootste Laurisilva-woud zich in de wereld bevindt.

De lentetemperatuur, het hele jaar door gevoeld, schreeuwt om activiteiten in de open lucht. U kunt een wandeling maken langs het netwerk van levadas (irrigatiekanalen), een bezoek brengen aan de stad Funchal en het erfgoed van de ontdekkingen ontdekken of vrijuit rond het eiland zwerven. Boottochten zijn een uitstekende manier om de kustlijn vanuit een ander perspectief te bewonderen.

In zo'n natuurlijk verwelkomende omgeving zijn balans en welzijn taken als vanzelfsprekend. Madeira biedt verschillende toeristische complexen en toegang tot de zee met uitstekende faciliteiten voor pleziervaartuigen en duiken. Vooral het eiland Porto Santo is de ideale plek om te ontsnappen aan stress en om een ‚Äč‚Äčthalassotherapieprogramma te volgen, of een strandvakantie in combinatie met een plekje te golfen.

Populaire feesten, die het hele jaar door plaatsvinden, zijn gelegenheden om de traditionele gastronomische smaken te waarderen en om feesten op Madeira te zien, vooral voor de carnavalsoptochten, het bloemenfestival, het Atlantische festival en vooral het vuurwerk aan het einde van het jaar.Geen vakanties gevonden!